Tisztelt Balatonföldvár környékén élő Lakosok!

A Techno-Tel Kft. nevében az alábbi FONTOS TÁJÉKOZTATÁST szeretnénk bejelenteni a Balatonföldvári Többcélú Kistérségi Társulás kábeltelevízió- és internet hálózatát használó lakossági előfizetők részére.
Örömmel értesítünk mindenkit, hogy a kistérségi önkormányzatok képviselői, az eddigi üzemeltető, és a Techno-Tel Kft. között folyamatban lévő egyeztetés részeként, az Opticon Kft. a mai napon megküldte azt az együttműködési ajánlatát, melynek eredményeként HOSSZABB IDEJŰ SZOLGÁLTATÁS KIMARADÁS NÉLKÜL megvalósítható a hálózat átadás-átvétele.
A technikai részletek kidolgozása még az elkövetkezendő napok feladata lesz, de fontosnak tartjuk a lakosság részére az alábbi tájékoztatást közzétenni:
1.) Nem lesz hosszabb idejű szolgáltatáskimaradás, így ennek okán NEM KELL MÁS SZOLGÁLTATÓT KERESNI, vagy más szolgáltatóval leszerződni.
2.) A Techno-Tel Kft. biztosítani fogja minden eddigi és új előfizető részére a televízió, az internet és a telefonszolgáltatást.
3.) A választható szolgáltatási csomagok rövidesen felkerülnek a csoportba, illetve megtekinthetők a WEB oldalunkon is (a későbbiekben tervezzük a szolgáltatások bővítését).
4.) A Techno-Tel Kft. az alapszintű internet- és televízió szolgáltatást a hálózathoz már hozzákapcsolt háztartások részére az átmeneti időszakban (az előző szolgáltatási szerződés megszűnése és az új szerződés megkötése közötti időszakban) DÍMENTESEN BIZTOSÍTJA.
5.) A jövő héten (hétfőtől) megkezdjük az előfizetői szerződések (előszerződések) megkötését. Ennek kapcsán ügyfélszolgálati munkatársaink kitelepülnek az érintett településekre. A helyszíneket és időpontokat rövidesen közzétesszük.
6.) Az átállással kapcsolatos technikai részleteket, az új előfizetői modemek átvételének módját és időpontját a technikai egyeztetések lezárását követően tudjuk közzétenni. Fontos információ, hogy az átmeneti időszakban a meglévő előfizetői modemekkel lehet az internet szolgáltatást igénybe venni, és ennek kapcsán az előfizetőknek nem kell technikai beavatkozást végrehajtaniuk.
7.) Javasoljuk, hogy 2020.07.27-ig a szolgáltatóváltásban érintett lakosok vegyék fel a kapcsolatot a Techno-Tel Kft. ügyfélszolgálatával az alábbi csatornák bármelyikén, és regisztrálják igényüket a szerződéskötéshez szükséges adatok, a kapcsolattartáshoz szükséges elérhetőségek, illetve az igénybe venni kívánt szolgáltatások megadásával.
 az erre a célra kialakított WEB oldalunkon (www.techno-tel.hu/atallas)
 e-mailben: ugyfelszolgalat@techno-tel.hu
 Ügyfélszolgálatos munkatársaink személyes kitelepülése alkalmával (16:00 – 19:00 óra közt, a dátum és a helyszín településenként kerül meghirdetésre)
 Telefonon: +36 20/30/70 388 2821
 Levélben: 8601 Siófok, Pf. 34.
 Személyesen: 8600 Siófok, Bajcsy-Zs. u. 212. ADRIA Park 1. emelet (H-Cs/8:00-16:00, P/8:00-15:00)
8.) A tervek szerint 2020.07.27-én a szolgáltatások nem fognak leállni azoknál sem, akik elfelejtették, vagy információ hiányában nem regisztráltak a kért időpontig, de a későbbiekben bekövetkező technikai módosítások elvégzése (pl.: az új modemek felszerelése, vagy a csillagponti szűrők kiszerelése) elengedhetetlen a szolgáltatások későbbi igénybevételéhez, ami csak a szolgáltató közreműködésével biztosítható.
Bízunk benne, hogy az itt leírt módokon, mihamarabb kapcsolatba kerülhetünk Önnel, és segítségére lehetünk a zökkenőmentes szolgáltatóváltásban. Üdvözlettel: Techno-Tel TEAM

 

WEB-es tájékoztató_2